Blackjack tips

Blackjack tipsProfessionele blackjack spelers weten hoe ze het meeste uit het spel kunnen halen. Ze hoeven daar niet over na te denken, want dat hebben ze in de loop van hun carrière geleerd. Wil jij snel op hun niveau kunnen spelen? Lees dan vooral door. Wij hebben hier de belangrijkste tips van succesvolle spelers onder elkaar gezet. Als je die in je hoofd prent, zul je merken dat je vaker wint! Lees deze 9 blackjack tips goed door en tel uit je winst.

Ken de spelregels van jouw blackjack spel

Dit is de meest basic regel die er is: weet wat je doet! Speel niet om geldrule the rules voordat je alle belangrijke spelregels van Blackjack snapt. Weet hoe het spel verloopt. Weet wanneer je moet kopen, passen, verdubbelen of splitsen. En hou er rekening mee dat er verschillende varianten van Blackjack zijn, elk met hun eigen regels en uitzonderingen! Heb je genoeg geoefend en heeft het spel geen geheimen meer voor jou? Gefeliciteerd: dit is het moment om met echte inzetten te gaan spelen!

Splits azen altijd, tienen nooit

Een Aas is een hele flexibele kaart, die twee waardes kan vertolken (1 en 11). En die perfect combineert met de vele kaarten die 10 punten waard zijn. Het splitsen van een paartje Azen geeft je dan ook twee geweldige kansen om Blackjack te krijgen. Splits twee Azen dus altijd. Twee tienen zijn helemaal niet zo flexibel: ze combineren alleen goed met een Aas. En twee tienen zijn samen 20 punten waard: een hele sterke hand om mee te winnen. Tienen kun je dus beter nooit splitsen!

Verdubbel alleen als je weet dat je wint

Je inzet verdubbelen is een riskante gok. Je krijgt nog maar één kaart van de dealer. Je moet dus absoluut zeker zijn dat deze kaart je winst brengt. Wees dus zuinig met verdubbelen. De vuistregel is dat je altijd kan verdubbelen met een hand van 11 punten. Verdubbelen met een hand met 10, 9 of nog minder punten is meestal af te raden!

Neem geen verzekering

Een verzekering koop je om je te beschermen tegen een Blackjack van de dealer. Slimme spelers hebben statistisch uitgerekend of een verzekering de moeite waard is. Wat blijkt? De kans dát de dealer een Blackjack heeft is zo klein, dat het het bedrag van een verzekering niet waard is. Koop dus nooit een verzekering!

Speel niet langer dan twee uur achter elkaar

marathonsessiesSpeel je graag een hele avond lang aan een blackjack tafel? Een marathonsessie van een hele avond of een halve nacht is gaaf, zeker weten. Maar ons brein is niet gemaakt om zo lang achter elkaar bezig te zijn. Dat betekent dat je je concentratie na een tijdje kwijtraakt. En dat je inzetten doet die onverstandig zijn. Daarom geven we je deze tip: speel niet langer dan twee uur achter elkaar. Ga daarna iets anders doen. Of neem op z’n minst een half uur pauze voordat je weer aan de Blackjack tafel aanschuift. Daarmee krijg je je concentratie terug en speel je veel beter!

Weet wanneer je moet cashen

Spelers die een mooie winst maken zetten die winst soms direct weer in. Dat is heel spannend, maar heeft ook een hoge kans om  hem direct weer kwijt te raken. Het is slimmer om bij een bepaald winstbedrag te cashen. Spreek met jezelf af wel bedrag je wilt winnen met Blackjack. Zodra je dat bedrag binnen hebt, laat je uitbetalen. Of zet er in ieder geval niet meer mee in! Geloof ons, de volgende ochtend zal je blij zijn met je discipline!

Gebruik de inzettabellen

Online zijn er heel veel handige Blackjack tabellen te vinden. Die vertellen je precies of je in een bepaalde situatie een kaart moet vragen, of juist moet passen. Daarmee houden ze rekening met jouw specifieke kaarten én die van de dealer. Met zo’n tabel in de buurt hoef je nooit meer te twijfelen wat de juiste actie is.

Vergeet je verliezen

kaartspelVeel Blackjack spelers proberen hun verloren geld terug te winnen. Ze gaan dan de volgende ronde hoger inzetten, om het verlies weer goed te maken. Er zijn zelfs hele strategieën, zoals de Martingale, die op dit principe gebaseerd zijn. In de praktijk loopt dit niet vaak goed af. Als je je inzet blijft verhogen en blijft verliezen, loopt je totale verlies torenhoog op. Bovendien is er een grens aan het verhogen – vroeg of laat komt de tafellimiet in zicht. Vergeet dus je verlies en speel rustig door. Je gaat echt wel weer winnen binnenkort.

Test verschillende strategieën uit

Er zijn veel verschillende strategieën en systemen om je winstkansen bij Blackjack te verhogen. Welke strategie is ideaal voor jou? Er is maar één manier om daar achter te komen. Speel eerst een tijdje met de ene strategie, dan met de volgende, en zo voorts. Zo kom je erachter of er een systeem is dat jij lekker vindt werken, en jou vaak winst oplevert!

€250 + 100 FS